Postup projektu: Kultivovaný vstup do budovy Základní školy Vl. Vančury, ulice U Lékárny

20.07.2014 23:09

Léto nám postoupilo a grantová smlouva s magistrátem byla podepsána. Nyní vše pomalu směřuje k realizaci. Je vytvořena projektová dokumentace a oslovena první firma, aby projekt nacenila. Věříme, že během srpna bude uskutečněna první fáze - oprava chodníku, na které bude hlavní měrou participovat městská část. Poté již bude možné osadit před školu lavičku na sezení, širokou lavici s otvorem pro strom a ohradu, která pohledově oddělí kontejnery. V září pak, i s ohledem na vhodnou dobu na sázení rostlin, bychom chtěli se školními dětmi zasadit plánovanou zeleň. Společně s dětmi také chceme zpracovat téma recyklace a další témata, týkající se přírodního prostředí ve městě.

A ještě aktuálně k dění v ulici - oprava asfaltu před školou s naším projektem nesouvisí, oprava výtluků proběhla i na dalších místech.

A co naše truhlíky? Momentálně jsou přesunuty a je o ně postaráno do doby, než je zase děti budou moci pravidelně zalévat.


Více zde: https://www.os-zbraslav.cz/news/postup-projektu-kultivovany-vstup-do-budovy-zakladni-skoly-vl-vancury-ulice-u-lekarny-/